Херо за честността в първенството: Аз знам доста неща, но не искам да ги коментирам, защото нямам как да ги докажа

Треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров заяви, че не очаква феърплей в мачовете от Първа лига до края на сезона. „Соколите“ водят ожесточена борба за спасение, а в събота гостуват на лидера в класирането ЦСКА.

Димитър Димитров изрази съмнения относно някои от резултатите в последните мачове от първенството. "Аз знам доста неща, но не искам да ги коментирам, защото нямам как да ги докажа. Не очаквам и няма да има феърплей, това мога да го гарантирам на 100%“, заяви Димитров, цитиран от БНТ. 

"ЦСКА са хит, лидери са, фаворити са в този мач, но аз мисля, че нашият отбор, ако играе това, което показва в последните игри, има своите шансове. В никакъв случай не излизаме, като обречени", обясни още наставникът.

"Най-големите ми притеснения, които имам са най-вече в реализирането на гола. Още веднъж показахме, че това е ахилесовата пета на нашия отбор. Ние играем добре, доминантният отбор сме в повечето срещи, създаваме много положения, но не можем да реализираме усилията на тези футболисти, най-вече с липсата на класа и с липсата на самочувствие пред гола. Това ми е най-големият проблем и това се доказа конкретно в последната среща. Кадрово няма как да го променим. Тези проблеми трябва да се разрешат с наличните футболисти. Мисля, че при тях има психологически проблем по-скоро, не толкова липса на качества“, допълни старши-треньорът на варненци.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ