Honda ZR-V потегли в България

Най-новият хибриден SUV на Honda е моделът ZR-V, който вече се предлага в България.

Хибридният SUV модел стартира със 7-годишна гаранция

Безплатно сервизно обслужване за 7 г.

Новият модел Honda ZR-V бе представен официално в България в края на миналата година, а в началото на настоящата стартираха продажбите. Автомобилът представлява многофункционален SUV с компактни размери и електрифицирано задвижване тип “пълен хибрид”.

Стилният дизайн е съчетан с практичен и просторен интериор.

Дизайнът е подчертано спортен и подхожда на потребители с активен начин на живот, които търсят стилен, мощен и забавен за шофиране автомобил. Още от базовото ниво на оборудване моделът предлага редица удобства и високотехнологични системи за безопасност, както и електронни асистенти от най-ново поколение. С размерите си - дължина 4,57 м, височина 1,62 м и широчина 1,84 м при колесна база 2,66 м, автомобилът е практичен за градско шофиране, осигурявайки комфортно настаняване на пътниците в просторна кабина.

Модерната визия отличава Honda ZR-V на пътя.

Под елегантния и стилен екстериор работи уверено хибридната технология на Honda. Тя съчетава ефективен 2,0-литров бензинов двигател с директно впръскване, който функционира по цикъла на Аткинсън в комбинация с два електромотора.

Системата осигурява тяга и бързо ускорение с мощност 184 к. с. и въртящ момент 315 Нм. Динамиката е съпроводена с нисък разход на гориво (5,7 л/100 км) и ниски нива на въглеродни емисии (130 г./км). Водачът може да избира различни режими на шофиране - икономичен, хибриден, обикновен, спортен и такъв за зимни условия при сняг. Пазарният старт на Honda ZR-V у нас е със 7-годишна гаранция и безплатно сервизно обслужване за същия период.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили