И Моралес е недоволен: Има един ВАР – оттук не гледа, оттам гледа, прави криви линии

Старши треньорът на Ботев (Вр) Даниел Моралес коментира загубата с 2:3 от Хебър.

“На терена винаги трябва да сме гладни, да дадем максимално, за да знае всеки, който дойде във Враца, да знае, че тук не е лесно. Не може една атака през второто полувреме, две контри и да ни вкарат три гола. Недопустимо е. Трябва да се играе 98 минути на пълни обороти. Няма нито един отбор, който да ни е надиграл тук, с изключение на ЦСКА. Липса на концентрация и комуникация. Футболът не се играе с емоция, а с акъл. Създадохме доста ситуации, в които не успяхме. Те стигнаха до нашата врата 3 или 4 пъти и ни победиха.

Не мисля, че бяха по-мотивирани от нас. Не е мотивацията. Отборът ни винаги играе с удоволствие. Продължаваме напред с вдигната глава.

Не мога да кажа, че момчетата не са се старали. Такива мачове са за мъже. Трябва винаги да сме гладни за успех.

Успяхме без никаква помощ. Има един ВАР – оттук не гледа, оттам гледа, прави криви линии. Преди мача с Хебър преди месеци вкарваме гол, ВАР се отказва да гледа, нямал видимост. Без оправдания. Какви ли дузпи не свири. Това е положението. Успяхме да се спасим, но днес не успяхме да зарадваме нашата публика с хубава победа”, коментира Моралес.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят