Игра на нерви в „Левски“

БУЛФОТО

Игра на нерви в „Левски“. В момент, когато феновете на „сините“ очакват добра новина, свързана със собствеността, сръбският бизнесмен Драган Шолак излезе с официална позиция, опровергавайки информациите, че вече е придобил мажоритарния пакет акции на столичния гранд.

„Използвам случая да отправя молба към медиите да се придържат към официална информация по темата и да не се доверяват на непроверени факти и слухове, тъй като подобни спекулации могат да застрашат преговорите и да намалят шансовете за успешно финализиране на потенциална сделка – се казва в официално комюнике на председателя на Надзорния съвет на United Group Шолак. - Ако евентуална сделка за собствеността на футболен клуб „Левски“ бъде сключена, ще разпространя официално становище до медиите. Дотогава всяка информация, която съдържа подобни твърдения, трябва да се счита за спекулативна и невярна“.На стадион „Георги Аспарухов“ отказаха коментар, но по неофициална информация по високите етажи на клуба остават оптимистично настроени за крайната развръзка.

Това е втори подобен случай, в който от United Group излизат с официална позиция, като при предишния такъв през октомври от компанията подчертаха, че не са водили преговори за акциите на „Левски“. Два месеца по-късно сделката е на финалната права.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ