Иван Колев: Не ни дадоха чиста дузпа

Владимир Иванов

Старши треньорът на Локомотив (Сф) Иван Колев коментира загубата с 0:2 от Локомотив (Пд) в турнира за Купата на България. „Естествено, че сме много разочаровани. За съжаление трети мач, въпреки по-добрата ни игра през второто полувреме и превъзходството ни срещу Левски, Царско село и сега, ние губим. Налага се веднага изводът, че в последните 25 метра липсва класа и острота на отбора.

Чиста дузпа не ни дадоха срещу Върджил Пинсон. И това става пред съдията. Не мога да си обясня защо не се дава, но така е отсъдил. Четирима титуляри ни отсъстваха. На този фон, представянето на останалите като желание, борбеност, агресия, движение и работа в двете фази не мога да бъда недоволен. Единствено от липсата на достатъчно самочувствие при последния пас, финт, удар. Нямахме това, което се иска за успешно завършване на атаките.

Не им позволихме да се разгърнат и да имат някакво надмощие. Когато не можеш да отвърнеш на гола, очевидно се предопределят нещата. Когато не реализираме положенията си, това предопределя.

Имаше повече желание във футболистите, че се връщаме на нашия стадион. Тук мотивацията е по-различна.

Не можем да очакваме, че ще вървим само по възходяща линия. Нямаме кой знае какъв потенциал като резервни състезатели – да влизат и да вдигат рязко нивото“, коментира Иван Колев.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт