Излязоха ужасяващи подробности за екзекутираното семейство на спортния коментатор на ВВС

Карол Хънт, съпруга на журналиста от BBC Джон Хънт, и двете му дъщери, Хана, на 28 г,, и Луиз, на 25, бяха убити при атака в дома им, а заподозреният Кайл Клифърд, бивше гадже на Луиз беше задържан вчера след 24-часово издирване.

Злощастното събитие се разиграло на 9 юли в семейния дом на журналиста от Би Би Си в Хартфордшир близо до Лондон.
Около 18:30 ч. във вторник съседи от луксозния квартал чули писъци, но първоначално помислили, че е дете. По-късно разбират, че това е отчаян зов за помощ от жените, идващ от къщата, където са били нападнати с арбалет.

Мъжът е избягал от местопроизшествието с оръжието, увито в бял чаршаф, и според полицията той е намерен в гробището, където се е опитал да се скрие. При ареста са забелязани следи от насилие, поради което е транспортиран в болницата, откъдето са заявили, че се е опитал да се самонарани с арбалета.

Полицията смята, че Кайл е завързал трите жени, преди да ги убие, измъчвал ги е и след това ги е разстрелял.

Според съседи младежът държал фризьорски салон с бившата си приятелка, дъщеря на журналиста от BBC, а наскоро се разделил с Луиз.

"Луиз се раздели с приятеля си преди няколко дни и се блъсна с колата си в телефонен стълб, защото беше разстроена на път за вкъщи. Тя беше прекрасно, грижовно момиче", разкрива близък до семейството пред telegraph.co.uk.

Стана ясно и последното съобщение до Луиз, която имала бурна раздяла с Клифърд малко преди убийството. Тя публикува туит, в който възхвалява „жените, които напускат“ отровната връзка за тяхната сила. Тя пише за това само дни преди да бъде брутално убита с близките си в дома си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена