Изненада - Меси загатна за 4-о дете, ще пробва до женско

След победата на Интер Маями срещу Торонто, Лионел Меси коментира своя лайфстайл в Америка - през пристигането си във Флорида, до идеите си за бъдещето. Освен това капитанът на аржентинския национален отбор изрази желание да има четвърто дете и то да е момиче.
По средата на интервю за Olga Миге Гранадос го попита дали е "затворил фабриката за деца", а аржентинският идол изненада, като заяви: „Бихме искали отново да имаме бебе". Освен това, той добави: „Да видим дали бебето ще пристигне.“ Меси вече е баща на 3 момчета - Тиаго, Матео и Чиро.
След като разкри желанието си да има още едно дете, световният шампион бе попитан дали се смята за добър баща. „Така мисля, мисля, че съм, опитвам се да възпитам в децата си ценностите, на които са ме учили като малък“.

Относно връзката си с децата си, Меси каза: „На Тиаго му е по-трудно да говори, с Антонела той има много повече увереност, тя му помага. Матео е на другия полюс, той си казва всичко. Чиро също е по-сдържан, той говори повече за другите, не споделя много за себе си." Освен това световният шампион похвали съпругата си Антонела: „Тя е добра майка, възхищавам й се напълно. Тя прекарва 24 часа с тях, докато аз отсъствам много време. “

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят