Изписаха Славчев от болницата, той благодари на лекарите

БУЛФОТО
Симеон Славчев си вкара автогол, а след това се контузи в мача с "Берое".

Симеон Славчев, халфът на "Левски", изрази своята признателност към, докторите, които са се грижили за него по време на лечението му от COVID-19. Бившият национал на България бе изписан след седмица под лекарско наблюдение.

"Искам да изкажа своята най-голяма благодарност и да се поклоня пред професионализма и отношението на д-р Миронова , лекарите и целия екип от УМБАЛ "Св. Анна " гр. София! 
Думите не стигат да изкажа благодарността си към д-р Миронова и целия екип, борещ се в Ковид отделението с инфекцията и последиците от нея! 
Прекланям се пред вас и ценя мисията и жертвите, които правите в името на здравето и живота на хората! 
 Видях с очите си какво представлява инфекцията и разбрах колко е страшна и опасна! Видях през какво преминавате и колко Ви е тежко! Вие сте нашите герои! 
 Ако има някой, който не вярва в сериозността на заболяването и последствията, нека отдели една вечер в отделението и ще разбере колко им е тежко на хората, борещи се на първа линия с инфекцията! Тези лекари се борят за всеки един живот и заслужават най-голямото признание и благодарност! 
Благодаря Ви, че се погрижихте за моето здраве благополучно! Предстои ми възстановяване и се надявам най-скоро време да успея да започна тренировъчен процес! 
Пазете се и спазвайте мерките!"

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ