Къде в интернет можем да гледаме мачове безплатно?

С разпространяването на платените спортни канали, повече фенове забелязаха, че са принудени по един или друг начин да изберат друг метод за гледане на спорт. Става леко объркване, когато различните оператори на кабелни услуги поделят различните събития и първенства. Интернет се оказа един много добър спасителен план за редица фенове, но в повечето случаи излъчването на пиратски стриймове може да доведе до бонуси като вируси и проникване във вашето устройство, което едва ли е особено желано решение.

Ще открием и възможността да заплащаме за определени спортни събития, но това не винаги решава всичко. Букмейкъри като ефбет решиха този казус и предложиха безплатен стрийм на редица спортни събития, включително и на родното първенство. Оказва се, че за целта имаме нужда само от Ефбет регистрация и след като я направим, спокойно можем да се пренесем в секцията със залози на живо, където да гледаме любимите дербита, като опцията е валидна и за мобилни устройства, следователно играта остава винаги с нас и не изисква никакво заплащане.

Защо родният букмейкър, както и много други, са решили да предприемат тази стъпка? След като говорим за залози на живо, това означава, че повече фенове имат опцията да използват така наречените микропазари, които са вид залог, който се ограничава да определено събитие – дали например даден футболист ще отбележи гол от пряк свободен удар или дузпа, както и много други подобни.

Длъжни сме да отбележим, че гледането на спортни събития не се обвързва със залог, можете спокойно да се наслаждавате на тази опция, като единственото условие може да бъде да разполагате със средства в профила си.

Като генерален спонсор на родното първенство, този букмейкър ни дава възможност да гледаме родния футбол дори с български коментар, което също трябва да бъде плюс за феновете. И най-важното е, че ако решим да се възползваме от опцията да направим прогноза, имаме и доста добри шансове да спечелим средства, което е повече от положително и освен това ще постави под въпрос нуждата от абонаментни канали, особено след като те са активни по време на сезона, а след това запълват ефира с най-различни документални филми, които често можем да открием напълно безплатно в платформите за видео стрийм. А и все още не сме забелязали някой телевизионен оператор да дава бонуси, защото сте избрали неговата услуга пред тези на много други.

Намирайки се на прага на следващото поколение мобилни данни е повече от сигурно, че ще имаме възможност да се насладим и на още по-впечатляващи възможности, особено след като тази опция ще повиши качеството на предаване и както вече беше демонстрирано на пресконференция на Apple, всеки спортен фен ще има възможност да гледа няколко срещи едновременно на мобилното си устройство. Тепърва предстои тази възможност да се интегрира и в България, но нека не забравяме, че като един от много влиятелните технологични хъбове на балканите, това няма да бъде никаква технологична пречка.

Освен това нека напомним и още нещо, говорим за индустрия, която прави много сериозни инвестиции в тази сфера и е една от първите, които започва да тества въвеждането им, търсейки нови и още по-добри начини за подобряване на собствените си услуги. Не се изненадвайте, ако в близкото бъдеще източникът на спорт се окаже този от платформите на букмейкърите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят