Как да се включим във Fantasy турнирите на Бетано.бг?

България се превръща във все по-атрактивна дестинация за букмейкърите. В последните месеци броят на компаниите, опериращи на този пазар у нас, се увеличи драстично, което показва, че страната ни е достатъчно напреднала в сектора. Освен, че родните марки станаха повече, тук вече акостират и международни такива. Една от тях е Бетано.бг, която получи лиценз в началото на 2022 г. Австрийската компания е сред най-разпознаваемите в световен мащаб и идването й в България е отлична оценка за нивото на бетинг пазара в страната ни. Тя е създадена през 2016 г. и вече има милиони абонати на няколко континента.

Причините за високото ниво, което брандът поддържа, са много - богата спортна секция, отличен казино сектор, качествено обслужване, силно разработени мобилни апликации, десетки разплащателни методи и какво ли още не. Букмейкърът е сред най-комплексните на пазара като предлага палитра от високи коефициенти, отлични бонуси, разнообразни игри и хиляди пазари.

Едно от нещата, с които Бетано се различава от останалите в бранша, са така наречените Fantasy турнири. Те са достъпни единствено за регистрираните потребители на компанията. След като влезете в сметката си, ще може да се докоснете до различни спортни категории с фентъзи лиги. Те включват няколко различни спорта и гейминг предизвикателства като футбол, баскетбол, тенис, CS:GO, League of Legends, хокей, betano fantasy лига и други. Освен тях може да попаднете и на други Fantasy игри в различен период от времето. Идеята на фентъзи турнирите е да си създадете отбор с реални играчи, с който да се борите за наградите, осигурени от организатора. На база реалното представяне на сглобения от вас отбор ще получавате точки. Сборът от точките ще ви класира на определена позиция, с която може да спечелите награда от фентъзи лигата на Бетано. Има три основни фактора, които трябва да имате предвид при избора на играч: предишно представяне (получени точки, картони), потенциално представяне (форма, наранявания, игрово време) и цена/стойност (изберете играчи според бюджета), става ясно от правилата в сайта на Бетано. За да подобрите резултатите си може да се наложи да преразгледате стратегията си. За да развиете уменията си обаче можете да изпробвате различни тактики, базирани на играчи и формации. Можете да имате няколко отбора в един турнир и по този начин да избирате различни играчи и различни формации в отборите. След като турнирът приключи, можете да анализирате кой отбор и кои играчи са получили най-висок резултат, като по този начин решите коя стратегия да отидете за следващия турнир. Хубавото е, че в сайта на Бетано ще можете да се запознаете с много съвети и стратегии за това как да сте по-успешен във въпросните турнири.

Като цяло Фентъзи лигата е още едно допълнително забавление, което Ви предлага австрийската компания. Бетано има и още много други предимства, които го изстрелват с едни гърди напред спрямо много от конкурентите му на хазаратния пазар у нас и в чужбина. Бетинг гигантът прави всичко с цел да бъде максимално интересен и полезен за своите абонати, което заслужава само и единствено адмирации. За по-малко от половин година след получаването на лиценз у нас австрийското буки увери всички, че е правилният избор както за начинаещи така и за утвърдени в залозите клиенти, което е гаранция, че можем да очакваме още положителни изненади от него.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове