Какви документи да подготвя за регистрация в Inbet?

Регистрацията в една бетинг платформа не отнема време, нито затруднява повечето клиенти, но от време на време се срещат и затруднения. Експертите посочват изискванията при Регистрация в Inbet и показват всички стъпки, но нека не забравяме, че съществува изискване като верификация на профила, което често притеснява аудиторията. Нека обърнем внимание на целия процес, като ще обясним защо някои стъпки и лични документи са необходими.

В днешно време е ясно, че ако сте пълнолетен, спокойно може да посещавате наземни казина и спортни барове за поставянето на различни залози. Ако възрастта ви е видима, то може да минете и без проверка на документи, но практиката показва, че всеки един клиент ще бъде проверен. В онлайн средите е малко по-трудно верифицирането и след като говорим за законови разпоредби и изисквания към сайтовете за спортни прогнози, логично е да има и малко по-различни проверки.

Най-често трябва да преминем през няколко стъпки. Първо избираме потребителско име, както и валидна електронна поща. След това трябва да посочим лични данни като адрес, три имена, ЕГН и други, включително мобилен телефон. Възможно е да видим, че някои хора се притесняват от предоставянето на толкова лични данни. Препоръката на експертите е насочена към използването на лични данни по документи. Има причина – след посочване на тази информация, брандът ще поиска и верификация.

Тук вече отговаряме на първото изискване – лична карта, паспорт или шофьорска книжка ще могат да отговорят на тези изисквания. Нашата препоръка е да използвате лична карта, защото с нея целият процес става изключително лесен. Втората точка за верификация ще изисква да изпратите снимка на личния документ. Точно с него потвърждавате посочената информация. Разберете, че това не е прищявка на самата компания, а на законът, днес всеки може да въвежда фалшиви данни, но точно при тази регистрация не се препоръчват такива.

Компанията има право да прекрати всякакво партньорство с клиента, ако той се опита да въвежда фалшиви данни и триенето на профила може да се случи без предупреждение. Всеки клиент има право само на един профил и нищо повече. Някои бетинг компании могат да поискат повторна верификация при теглене на големи печалби, за да са сигурни, че вашите лични средства отиват на правилното място.

Какво се случва с личните ви данни, след като вече сте преминали целия процес. Отговорът е: нищо! Информацията се запазва на защитен сървър и не се продава или предоставя на трети лица. Спазват се всички изисквания за защита на личните данни, както и GDPR. Това означава, че вие винаги ще бъдете защитени. Ако не вярвате на нашите думи, статистиката за ударени онлайн казина от хакерски атаки през последните 10 години е нула, докато не можем да кажем същото за всички останали социални мрежи, които винаги са били обект на интерес от страна на хакери.

Има и причина за всичко това, хазартният сектор е един от най-големите потребители на модерни технологии, а инвестицията за защита е с изключителни размери. Това са основните изисквания за регистрация.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на www.nra.bg.  Нека напомним, че правенето на регистрация не гарантира успех и не обещава сигурни печалби. След регистрация препоръчваме на всеки един клиент не само да обърне внимание на правилата, но и на условията за игра. Предоставя се само шанс за забавление. Ако вашите мотиви са бързо забогатяване, то препоръчваме да пропуснете този вид платформи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове