Какво представляват спортните джакпоти?

Джакпотът е един от най-желаните видове печалба, както можем да се досетим в много отношения. Същият е основна цел за мнозина почитатели на най-различните лотарии и казино игри. Следователно защо и светът на спортните прогнози да се лишава от такава опция? Истината е, че не се и ще открием точно такъв в платформата на Palmsbet и не е трудно да забележим, че стойността му ще спечели вниманието на всеки спортен експерт в това отношение.

Все пак, ако се опитвате да спечелите максимума с един залог, тогава трябва автоматично да изберете играта „Спортен джакпот“, която предоставя награда от половин милион лева. Ако вече сме привлекли вашето внимание, нека разберем и какво се изисква от всеки спортен запалянко.

Нека започнем с някои от основните правила, получавате 15 футболни срещи и трябва да познаете изхода на всяка една от тях. За целта поставяте добре познатите прогнози – 1, х или 2. Срещите често могат да бъдат някои специални дербита, но за да бъде по-интересно предизвикателството, те могат да бъдат и от някои европейски първенства, които не са толкова популярни, както и от международни такива, като тези в САЩ. Все пак не трябва да очаквате, че това ще е лесна задача, а и целта оправдава средствата.

Друга важна подробност, която най-вероятно всеки знае е, че спортните залози, включително и за този джакпот, могат да се правят от лица навършили 18-годишна възраст. Брандът е обърнал внимание и на някои негативни сценарии като отмяна на футболни срещи, все пак всичко е възможно. Следователно ако това се случи и в рамките на 48 часа не се проведе, автоматично се връща направеният залог.

Ще бъде малко неприятно да познаете редица футболни срещи, но да не успеете да достигнете мечтаните 15. Какво се случва тогава. Не трябва да унивате, защото са подготвени и специални утешителни награди, които в това отношение са отвъд утехата. Ако познаете 14 футболни срещи ще получите сумата от 10 000 лева, а фаталните 13 ще ви донесат приход от 2000 лева. С оглед на това е трудно да ги наречем точно утешителни. Важно е да напомним, че брандът дава само една утешителна награда – по-високата възможна в полза на самия клиент, не може да получите две утешителни награди.

Какво се случва, ако има повече от един човек, който е познал срещите? Това е интересен въпрос, защото обикновено брандът се стреми да намери соломоново решение и често гледа часът, в който е направена прогнозата на даден запалянко, тук обаче при наличието на повече от един експерт, наградата се разпределя на равни части между всички познали. Което до някаква степен може да се смята за справедливо, защото всеки един ще претендира за подобни средства.

Спортните джакпоти очевидно не само ще печелят вниманието на аудиторията, но и ще се стремят да предоставят колкото се може повече успехи на всеки един истински фен. Това не ни изненадва, особено след като изборът и шансовете са в наши ръце и са далеч по-добри, отколкото ако залагаме на лотария. Ако смятате, че имате необходимите познания и искате да приемете хвърлената ръкавица от този букмейкър, тогава автоматично предлагаме да насочите вниманието си към тази  игра.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове