Кога сайтовете за залози предлагат бонус без депозит?

Бонусите са един от най-важните фактори, които клиентите на спортни прогнози преследват и търсят. Изобщо не трябва да се изненадваме и от фактите, когато забележим, че всеки спортен запалянко гледа точно това, когато избира даден бранд. Ако обърнем внимание на Уинбет бонуса ще открием, че има цяла секция с предлагани бонуси, като тяхната основна функция е да правят играта още по-вълнуваща и приятна, при това за всеки клиент.

Огромното разнообразие има една основна цел – да позволи на повече фенове да се насладят на играта и удоволствието от правене на прогнози, като в това отношение да не рискуват своите собствени средства. Често някои почитатели бъркат идеята на бонусите и смятат, че са средства, които веднага могат да бъдат изтеглени, но все още не сме виждали бизнес, който да предлага точно това. Тези средства позволяват правенето на по-смели залози, тестването на колкото е може повече опции и разбира се, печалбите от тях се предоставят на клиента и той има право да реши как да ги използва.

И точно тук идват така наречените бонуси без депозит. Какво са те и защо редица клиенти са щастливи, когато получат тази опция? Всички оператори привличат с бонус оферти и тази е една от предпочитаните, поради простата причина, че не се изисква наличието на какъвто и да било депозит в сметката, следователно самото заглавие е логично – бонус без депозит.

По-важното е кога точно даден оператор дава такива бонуси? Обикновено това са промоции за лоялни клиенти и по-често се предоставят за по-активни клиенти. Това най-често става по преценка на самия оператор и клиентът може да бъде известен на електронна поща или най-често по телефона чрез смс. Ако използва мобилно приложение, може да разберете и през него са въпросния бонус.

Често подобни бонуси се пускат под формата на промоция и се предлагат за определени дербита, може да открием, че се добавят и някакви определени условия за използването, например даден играч да е направил залог през последната седмица или конкретен ден. Самият бонус може да се ограничи до определен спорт и събитие, но като цяло е достатъчно добър, поради простата причина, че все повече букмейкъри са готови да го предложат на своята аудитория, позволявайки не само забавление и дори тест на дадено предложение, но и възможност да се забавляваме за тяхна сметка.

Друга важна подробност е и фактът, че не винаги същият бонус ще бъде с мащаба на началния бонус например, но пък е достатъчен да тестваме късмета си още един път, при това без рискове. Политиката на някои брандове е да го предложат например на някаква стъпка – при всеки 5 или 10 залога, като за това време екипът може да разбере и кои са точните предпочитания.

Най-важното е, че това предложение не е единственото, което бихме открили при реномираните брандове. Впрочем бонусите са една доста добра възможност за разкриването на пълния потенциал на даден букмейкър и точно по тази причина ще открием, че феновете винаги обръщат внимание на абсолютно всяко предложение, а това е точно такова. И винаги идва в правилният момент.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове