Кортни Кардашиян: "Мръсните дни" са задължителни

Риалити звездата Кортни Кардашиян, която след 3 деца изглежда повече от перфектно, признава, че все по-често си позволява т.н. "cheat days" или "мръсни дни", в които се храни нездравословно - с шоколадови десерти, бисквити и гофрети.

През последната една година, най-голямата от сестрите Кардашиян, се отказа от спазването на кето диетата, предават от People.

"Когато спазвах тази диета, бях супер стриктна 6 дни в седмицата, а на 7-ия си позволявах да ям кроасани с шоколад и дори посещавах заведения с шведска маса, където винаги хапвах гофрети, поляти oбилно с масло и сироп".

Според здравния експерт др. Ана Кабека, този навик е изключително грешен и дори вреден. Идеята на кето диетата е организмът да влезе в състояние на кетоза, а угощението на Кортни, макар и веднъж седмично, я изважда от това състояние и така цялата диета се обезсмисля.

Към днешна дата, Кортни си позволява малки изкушения почти всеки ден - тя хапва нещо сладко след обяд и след вечеря, а когато е на почивка или екскурзия, не се ограничава и обича да изпробва традиционните деликатеси от местната кухня в държавата, която посещава.

40-годишната риалити звезда е открила, че поддържа по-лесно фигурата си с подобни малки "нарушения", вместо с един ден седмично, когато си позволява твърде много. Паралелно с това, Кортни се старае да избира възможно най-здравословните опции за основните си хранения, да пие много течности, да спортува активно и да приема хранителни добавки с колаген, на които дължи и красивата си кожа.

[modula id="3168955"]

Коментари

Задължително поле