Кремираха О Джей Симпсън

Бившата звезда на американския футбол О Джей Симпсън беше кремиран, каза адвокатът, управляващ наследството му, след смъртта му миналата седмица в дома му в Лас Вегас на 76-годишна възраст.

Адвокат Малкълм ЛаВергн каза пред Асошиейтед прес, че е присъствал, заедно с други хора, на сутрешната кремация в погребалния дом Palm Mortuary в центъра на Лас Вегас.

„Мога да потвърдя, че О Джей Симпсън беше кремиран днес“, каза ЛаВерг малко след това. „Присъстваха и други, но няма да разкрия кои са. Адвокатът отказа да даде повече подробности за процеса. Адвокатът управлява тръста и имуществото на Симпсън в съда на щата Невада. Той каза, че прахът на Симпсън ще бъде даден на децата на починалия, "за да могат да правят с него, каквото си поискат, в съответствие с желанието на баща си".

Не е планирано публично погребение, каза адвокатът. Симпсън почина на 10 април, година след като беше диагностициран с рак на простатата.

Публикация от 11 април от семейството на Симпсън в X обяви, че той „се е поддал на битката си с рака “. Те поискаха тяхното уединение и състрадание да бъдат уважени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена