Кристина Нгуен спечелила сърцето на Павел с мусака

Приятелката на рапъра напусна MasterChef България

Екзотичната красавица Кристина Нгуен, която е поредната елиминирана участничка от MasterChef, разкри, че именно любовта й към кулинарията е спечелила любовта на рапъра Павел, дуетната половинка на Венци Венц.

Още от миналото лято, се появиха слухове за нова жена до певеца, но едва в началото на тази година в интервю с Мон дьо, Павел потвърди новината и разкри повече за нея:

"Казва се Кристина. Прекрасен, изумителен човек. Тя е представител на онази стара порода жени, които наистина изпитват повече удоволствие от грижата, която полагат за човека до себе си, от колкото от грижата, която получават".

Името й нашумя още повече с участието й в кулинарното предаване MasterChef. След като бе елиминирана, 29-годишната Кристина призна в интервю пред BTV, че още от дете е запалена по готвенето, най-вече заради баща си, който прекарвал по 16-17 часа в кухнята. Вкусът на детството си тя описва като варен ориз, който тя представи на кастинга за MasterChef.

Половинката на изпълнителя Павел е израснала в малко градче и това, че има виетнамски произход, определено й е пречило, особено в детството. Именно заради Павел, Кристина се мести в София, където двамата заживяват заедно. Певецът я подкрепя и й купува нова печка, за да може тя да готви и експериментира. Кристина признава, че сърцето му е спечелила с прословутата си мусака, в която той се влюбил.

Преди да дойде в столицата, Кристина е прекарала няколко години в Англия на бригада, където среща бившия си приятел, който пък я връща във Велико Търново. Тогава тя започва работа в една оптика и съвсем случайно е открита от професионални фотографи, което дава начало на кариерата й като модел.

Кристина описва себе си като много затворен и спокоен човек, предпочитащ комфорта на дома си. Дори с Павел се забавляват най-много, когато са вкъщи, играейки на компютъра или на шах.

Излизането по партита и дискотеки, не й е особено любимо, въпреки че винаги подкрепя своя любим, когато той има участие. Кристина е израснала в много консервативно семейство, като баща й е наследил строгото ви поведение от нейния дядо, който е бивш военен.

"Първата ми дискотека беше на 18 години. Имах вечерен час и ако го нарушавах дори с 1 минута, после бях наказана цели 5 дни", признава Кристина.

Въпреки това, тя не се е отдала на бурен живот, а предпочита да прекарва дните си у дома, чакайки своята половинка да приключи с работата. Кристина разкрива още, че Павел е много артистичен и първото нещо, което прави сутрин, е да седне да твори музика. 29-годишната красавица се възхищава на интересите му, като признава, че той е много начетен, а напоследък все по-често избира литература, посветена на звездите и планетите.

Двамата мечтаят да имат голямо и сплотено семейство, най-вече защото Кристина е дете на самотни родители и копнее да бъде майка някой ден.

[modula id="3041391"]

Коментари

Задължително поле