„Кроношпан“ и Велико Търново празнуваха заедно

Компанията участва активно и да помага в развитието на града

В истински празник за хората от Велико Търново се превърна „Денят на отворените врати“ на „Кроношпан България“.

На 14 май въпреки дъждовното време няколкостотин малки, големи и още по-големи жители на старопрестолния град уважиха поканата за гостуване и изпълниха базата на дървопреработвателното дружество.

Мнозина от гостите се възползваха от възможността да направят опознавателна обиколка в „сърцето“ на завода, за да се запознаят отблизо с производствените мощности и високотехнологичните съоръжения, които бяха интегрирани в работния процес през последните години.

За децата по време на празника бяха осигурени атракционни зони с батут, състезателен лабиринт, огромен дартс, инстантни снимки и всички се забавляваха в различни игри с помощта на аниматори. А за да бъде тържеството истинско, за домакините осигуриха музика и почерпка.

От името на ръководството на „Кроношпан България“ изпълнителният директор Николай Банков благодари на жителите на Велико Търново, че споделиха  празника и отново ги увери в готовността на целия екип на компанията да участва активно и да помага в развитието на града, както и да подкрепя различни инициативи  на местната общност както винаги.

Чрез томбола избраха три детски градини, които ще получат ново оборудване на стройност 9300 лв.

Г-н Банков и колегите му изпълнителни директори Асен Ников и Радован Цаха изтеглиха победителите от томболата за оборудване на три детски градини.

Първа награда, оборудване за детска площадка на стойност 7000 лв., спечели ДГ „Райна Княгиня“

Втората награда, плоскости за ламиниране на стойност 1500 лв., спечели ДГ „Слънце“

Трета награда, ламиниран паркет на стойност 800 лв. получи ДГ„Евгения Кисимова“

В разгара на празника благодарност за съвместното партньорство с „Кроношпан“ изрази Янаки Лазаров, директор на СУ „Владимир Комаров“, където в една от специализираните паралелки компанията всяка година има свои стипендианти.

В Деня на отворените врати най-много аплодисменти от домакини и гости получиха безспорните звезди от танцова школа „Зоки“ – гр. Велико Търново, група „Пчелица“ за народни танци от детска градина “Соня“ и фолклорен танцов състав „Болярче“ от гр. Велико Търново.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес