Кубрат въодушеви Тервел, световните медии още се възхищават на нокаута срещу Мир

Тервел Пулев коментира победата на брат си Кубрат срещу Франк Мир в новата дисциплина Triad Combat. По-големият от двамата братя стана първият в историята шампион в новия спорт, съвместяващ правилата на бокса и ММА. 
"Много съм доволен от показаното в триъгълния ринг от Кобрата. Страхотна емоция и победа срещу корав и опитен съперник. Благодарен съм на всички, които ни подкрепиха на стадиона в Далас и на тези, които изпращаха положителна енергия от дистанция.
Triad combat направиха отлична организация и шоу с помощта на Металика!
България над всичко!", написа Тервел Пулев във Фейсбук.
Световната спортна преса полудя след нокаута на Кобрата още в първия рунд срещу Мир. Австралийската телевизия"Fox Sports" нарече българина "боксов звяр": "Феновете останаха зашеметени, тъй като двубоят между легендата на UFC и боксовия звяр се превърна в ужасяващ, но много късен нокаут”
"Sport Bible" обяви: "Въпреки че Мир беше известен ММА боец, трудно е да се спори, че някога е трябвало да се озове на ринга с такъв като Пулев. Кубрат Пулев се бори за световната титла само преди около година, така че представлява опасен боец”. 
След боя всички фенове на бойните спортове коментираха и реакцията на Дан Миралиота, рефера на двубоя, който спаси живота на Мир, прекратявайки срещата. Изключително спортсменство прояви и Пулев в последните секунди, спирайки да удря опонента си, който се люлееше на ринга след тежкия последен удар на българина.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена