Ливърпул пожела шампионски парад ден след финала на Шампионска лига

Ливърпул е изправен пред важна седмица, тъй като може да спечели още два трофея, най-важните в историята на клуба. Отборът на Юрген Клоп ще играе в последния кръг на Висшата лига в неделя и има нужда от по-добър резултат от Манчестър Сити, за да стане шампион, а следващата събота ще играе финала на Шампионската лига с Реал Мадрид. 

На 29 май, ден след финала на Шампионската лига, Ливърпул ще направи парад из града, независимо от постигнатите резултати във Висшата лига и Шампионската лига, където ще представи трофеите, получени през този сезон. До момента Кормораните спечелиха Купата на Англия и Купата на Лигата. На партито ще присъства и женският отбор на клуба, който се класира в първа лига.
„Имаме удоволствието да съобщим, че отборът ще има парад в града на 29 май. Празнуваме изявите на мъжкия отбор, но и на женския. Те работят усилено, за да подготвят всичко. Спечелването на ФА Къп, Купата на Лигата и популяризирането са невероятни изяви. Независимо от изхода на финала на Шампионската лига, двата отбора ще имат празника, който заслужават“, каза Джоан Андерсън, кметът на Ливърпул.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят