Манчини: Прегърнах Моуриньо, той ме върна назад преди гола

Един от голмайсторите на Рома при победата над ЦСКА с 5:1 Джанлука Манчини коментира отбелязаното попадение и разгрома над "червените". 

"Прегърнах Жозе Моуриньо след гола ми, защото той ми каза да стоя в защита. Аз обаче усетих, че мога да вкарам и затова тръгнах напред. След това отидох да му го кажа. Той ни донесе манталитет и още на първата тренировка ни показа доста неща. Той ги иска всеки ден на терена. Няма тренировка, на която да не се раздаваме. Неговите манталитет и желание да ни научи на това, което знае, ни поддържа на правия път. Той ни кара всички да се чувстваме важни.

Аз говоря много на терена. Опитвам се да разбера грешките ми и тези на съотборниците ми, за да не ги повтаряме. След допуснатия гол, имаше конфронтация помежду ни, защото можехме да се справим и по-добре. Не е добре да получиш попадение в началото на мача. Трябва да се подобрим, за да станем по-солидни, но можехме да избегнем подобен гол. Просто трябваше да си изясним това със съотборниците ми. Начинът ни на игра е променен в сравнение с миналата година. Нашят принцип е интензитетът. При втория гол откраднахме топката благодарение на Елдор Шомуродов. Имаше множество дълги подавания, защото видяхме възможността да извеждаме нашите нападатели пред вратата. Опитваме се, но е необходимо да бъдем добри в сгъстяването на формацията", коментира Манчини след мача.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят