Мартин Стоев вече няма да бъде треньор на националите по волейбол до 20 г.

Мачът за бронзовите медали на европейското първенство за младежи до 20 г. беше последният за Мартин Стоев като старши-треньор. Нашите момчета успяха да се преборят за третото място срещу тима на Белгия.

В социалните мрежи селекционерът направи равносметка на 4-годишния цикъл, в който отборът спечели 8 медала в 9 първенства.

"Пиша този пост през сълзи! България (моите деца) за 4 годишния цикъл, изпълнен с много емоции, завърши. От 9 първенства спечелихме 8 медала, с което моят ангажимент приключи. Благодаря на момчетата за това че изградиха уникален колектив (най-добрата фирма). Благодаря на щаба ми и всички близки до него. Благодаря на БФВ за прекрасните условия, подсигурени за отбора. 4 балкански титли. 2 място на ЕП в София. 2 място на СП в Техеран. 2 място на МОФ в Банска Бистрица. 3 място на ЕП в Монтесилвано. Благодаря на българския народ, който беше зад нас", написа Стоев.

Управителният съвет на БФ Волейбол се събира на 27 септември, за да обсъди процедурата по избор на нов национален селекционер на мъжкия тим.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт