Най-колебливите зодии 

Най-нерешителните хора понякога са истински кошмар. Опитайте да попитате нерешителен човек къде иска да яде и ще започнете разочароващ разговор, който продължава вечно. В крайна сметка вие ще решите, защото този тип хора просто нямат възможността да направят избор. Не че не знаят къде и какво искат да хапнат. Обикновено те не искат да обидят никого, като изберат грешното място или се притесняват какво ще си помислят за тях спрямо мнението им. Ако имате планове с някой от следните зодиакални знаци, по-добре бъдете готови за действие.

 

1. Близнаци 

Близнаците са типичният защитник на дявола, така че не се изненадвайте, когато не могат да вземат просто решение. Някои хора знаят какво искат, сякаш различават нощта и деня. Но Близнаци не са сред тях. Те намират нощта и деня за изключително сходни. В тяхната Вселена те ще пожелаят да живеят в свят, в който и нощта, и денят могат да съществуват едновременно. Красива, но действително нереална идея.

 

2. Везни 

Когато зодията е известна с баланс и хармония, знайте, че тя няма да може да избере страна. Везните са известни с това, че са арбитри и уреждат конфликти, защото успяват да погледнат през призмата и двамата спорещи. Това, което те жертват в името на това разбиране, е способността им да вземат решение. Те не искат да обидят никого или да предизвикат сблъсък, затова са склонни просто да се наричат „Швейцария“ във всяка ситуация. Да останат неутрални е начинът на действие на Везните.

 

3. Стрелец 

Стрелците са променливи знаци, които сменят посоката с повея на вятъра. За Стрелеца всяко решение е приключение, така че той се придържа към своята зона на комфорт. Някои хора предпочитат да доминират и да се налагат във всеки сблъсък на алтернативи, а Стрелецът е ужасен от собствените си предпочитания. Когато има желание за нещо, той го потиска и пренебрегва, придържайки се към стремежа на околните. Но честно казано, тази зодия така или иначе наистина не я интересува какво ще се случи. Стрелците ще намерят начин да се насладят независимо от всичко.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп