Най-подредените зодии

В сегашните времена, когато повечето от нас работят от вкъщи, можем да си изградим реална представа колко сме организирани. В офиса винаги ще има кой да подреди документацията и да разпредели разпечатаните работни материали по органайзерите, по шкафовете и лавиците. Когато сме физически на работа, задачите сякаш естествено тръгват по своя ход. Вкъщи обаче от нас се изисква да са добре разпределени и да сме достатъчно концентрирани върху тях, за да ги изпълним в дадените срокове.

Според мнозина голямо влияние върху тези ни качества оказва зодиакалния знак. Вижте кои са най-подредените и най-организираните зодии.

 

1. Дева

Девите са едни от най-грижовните в зодиака и винаги се ангажират да помагат на околните. Те ще променят някоя рецепта, за да бъде по ваш вкус, ще редактират мотивационното ви писмо и ще пренаредят мебелите ви с цел по-добър енергиен поток. Земните знаци винаги се чудят с какво биха били полезни и как да претворят нещо, така че то да бъде по-функционално и по-удобно.

Що се отнася до организацията, Девите винаги обръщат внимание на детайлите. Те са водени от Меркурий - космическият символ на учението, мисълта и обмена на идеи. Поради тази причина Девите трескаво обмислят чрез своя вътрешен диалог всичко - от перфектния дневен тоалет до издържаните граматически списъци със задачи.

 

2. Козирог

Изненада! Още един земен знак е водещ в класацията за професионални организатори. За Козирога ефективността е на първо място, а успехът започва с мащабен план. Поради тази причина той няма време за губене в сън и дори докато си пие кафето сутрин той трябва да бъде продуктивен.

Козирогът е в своята стихия, когато създава системи, поставя срокове и безсрамно високи стандарти, тъй като е управляван от Сатурн - строгият планетарен дисциплинар. Разхвърляните пространства и претъпканите пощенски кутии заплашват психиката на този крайно организиран и контролиращ знак.

 

3. Риби 

Рибите са мечтателите и творците в зодиака. Поради тази причина не се учудвайте, ако видите чорапите им да са подредени в някаква конкретна форма, а електронните им таблици да приличат на картини. За този воден знак е характерна емпатията. Това означава, че е силно податливи на промени в обкръжаващата го среда. Като един от четирите изменчиви знака, Рибите непрекъснато се движат и променят – подобно на течаща вода, която се оформя по съда.

Ако ежедневието им е изпълнено с много задачи, интуитивните Риби се чувстват емоционално претрупани. Организацията при тях не е средство за установяване на рутина или постигане на цели, а необходима практика, за да изчистят съзнанието си и да дишат спокойно.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп