NAZARETH ще разтърси Античния театър в Пловдив на 18 юни

Една от най-великите рок групи за всички времена - NAZARETH, ще разтърси Античния театър в Пловдив на 18 юни от 21 часа, когато легендарните шотландски музиканти ще гастролират за първи път в града под тепетата. с паметен концерт под звездите на 18 юни в Античния театър. Пловдив ще е поредната спирка на едни от родоначалниците на хард рока и хеви метъла от тазгодишното им лятно европейско турне, които ще премине през Германия, Австрия, Щвеция, Румъния и Гърция.

Наелектризиращо преживяване, изпълнено с неизчерпаемата енергия очаква родните фенове на култовата формация, която пристига у нас с най-новото си шоу и в състав басистът Pete Agnew (Пийт Агню), барабанистът Lee Agnew (Лий Агню), който е негов син, китаристът Jimmy Murrison (Джими Мърисън) и вокалистът Carl Sentence (Карл Сентънс), който преди 2 години замени легендарния Джим Маккафърти.

Освен с най-новите си песни NAZARETH ще зарадват феновете на твърдия саунд у нас и с най-големите си хитове и неостаряващи класики като "Love Hurts", "Hair of the Dog" и "Dream On". Билетите за епичното

музикално събитие на Античния театър в подножието на Трихълмието в Пловдив са на цени от 40 до 60 лв. и от 31 март (петък) са пуснати в продажба.

Коментари

Задължително поле