Неделев: Дано г-н Самуилов се върне в „Ботев“ (Пд)

БУЛФОТО

Тодор Неделев, звездата на „Ботев“ (Пд), вижда в лицето на Георги Самуилов спасението на клуба. „Канарчетата“ са в управленска криза, след като бизнесменът си тръгна от „Коматево“ през лятото. Заради сериозните проблеми снощи „жълто-черната“ общественост се събра под Тепетата, за да нищи бъдещето на клуба. Часове преди това Неделев получи своя приз за футболист №1 в Първа лига за август.
“Надявам г-н Самуилов да се върне и нещата да са постарому – обясни националът на България в пресклуб „България“. - Защото направихме добър отбор. Дали ще се върне? Още нищо не знаем. С тази декларация искаме г-н Самуилов да се върне. Защото, докато беше той, всичко беше наред. А и отборът не играеше толкова зле. Сега нещата не ни се получават добре, малко или много това оказва влияние.“
Неделев призна, че шанс за изходящ трансфер все още съществува, но най-настойчивият до този момент – турският „Трабзонспор“, се е отказал от привличането на родния халф. А Неделев показа спортменство и пожела успех на градския съперник „Локомотив“ за сблъсъка с „Тотнъм“ в четвъртък.
“Това е голям престиж да дойде такъв отбор с такъв треньор в България. Мога да пожелая успех на „Локомотив“. Футболистите не трябва да се притесняват, а да играят.”

Коментари

Задължително поле