Неймар гледа по телевизията Бразилия - Швейцария, носи ботуш

Nеймар отсъстваше на мача между Бразилия и Швейцария на Световното първенство в Катар. Бразилската звезда получи контузия в глезена при откриването на Световното първенство и бе отстранен от другите два мача от груповата фаза, като се стреми да се възстанови, за да се завърне на осминафиналите.

Изненадата за Ней обаче бе, че той остана да гледа съотборниците си по телевизията, вместо да ги придружи до стадион 974, където се проведе мачът. Бразилската футболна конфедерация обясни причината.
Това, което бразилските медии казват е, че Неймар е останал в хотела, за да се възстановява максимално ефикасно. И самият играч го потвърди в социалните си мрежи: той качи изображение в Instagram от леглото, гледайки телевизия по време на химните, където се вижда с нещо като кинезиологичен ботуш, с който провежда лечението си . „Да тръгваме“ , написа той на португалски, придружен от сърца в цвета на Бразилия.

Много фенове обаче повярваха, че са сбъднали мечтата си да се снимат с Ней. Неговият двойник видя победата на тима от трибуните и мнозина го помолиха за селфи, вярвайки, че той е истинският.
Изглежда, че няколкото фенове, които са отишли ​​на стадиона, не следват Неймар в Instagram, така че са пропуснали подробностите за отсъствието му. Те наобиколиха двойника му веднага и снимките не закъсняха. Най-смешно беше отношението на мнимия Ней, тъй като той беше донякъде подразнен от феновете и настояването им за селфи, т.е не успя да понесе славата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят