Новата плодова игра, с която никога не е скучно

Новата игра Sugar Duke e като така желаният от мнозина вкус на сладост, но без риска от излишни килограми. 

В Sugar Duke на EGT Digital има падащи символи и шест на брой рила, разположени върху игрална решетка с пет редици. Символите в играта са различни сладки изкушения, докато самият “захарен херцог” е скатерът, който може да донесе безплатни завъртания, стига да бъде изтеглите определен брой пъти е едно завъртане, в които множителите започват от два пъти и достигат цели 500 пъти.

Играта вече е в портфолиото на българския онлайн казино сайт, известен с подкрепата си към футболни грандове като ЦСКА и пловдивските Ботев и Локомотив и е слот на плодова тематика.

Както бе посочено, Sugar Duke е слот игра с падащи символи. Това означава, че когато дадени елементи са печеливши и изчезнат от игралната решетка, то на тяхно място ще се спуснат нови, което може да бъде само от полза за потребителя.

Sugar Duke е слот на българския разработчик EGT Digital, който поддържа четиристепенния прогресивен джакпот Clover Chance. Джакпотът, който се раздава на напълно случаен принцип, е разделен на четири различни нива - GRAND, MAJOR, MINOR и MINI. Когато режимът Clover Chance е активиран, играчите могат да избират между 15 на брой сандъка, показали се на екрана пред тях. В тях се съдържат символи на перли и детелини, които от своя страна определят каква награда ще спечели съответният потребител.

Sugar Duke е още една майсторски изработена от EGT Digital игра, която вече се радва на засилен интерес от страна на потребителите, а сред причините за това са атрактивният ѝ дизайн и вълнуващ геймплей. Това е и още едно доказателство, че в България могат да се създават iGaming продукти на международно ниво, които бързо си печелят популярност и извън пределите на нашата страна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове