Новият шеф на "Левски" обяви приоритетите, пожела "синя" приказка

БУЛФОТО

Иво Ивков, новият изпълнителен директор на "Левски", обяви приоритетите, които постява пред себе си и новия Управителен съвет на клуба. Адвокатът подчерта, че основната цел е връщането на "сините" в Европа, както и постигането на финансова стабилност, каквато през последната година и половина липсва.

"Първо, но не и по значение – финансова стабилизация. Необходимо е значително подобрение на приходната част. Важна роля ще имат „Палмс бет“, които подкрепят клуба в този критичен момент. Това не е достатъчно, необходимо е да привлечем още партньори, рекламодатели, спонсори. Няма да стане с лозунги и спомени от миналото. Трябва да им покажем колко важен инструмент сме. С Разпоков ще започнем работа веднага. Трябва да ги убедим колко силен партньор сме. Решаваща си остава ролята на нашите многобройни привърженици – най-голямата ни опора. И още – прозрачност в разходната част. Новият УС трябва много бързо да спечели доверието на левскарите. Това ще стане с далновидни решения, нямаме право на грешки.

Втори приоритет, успореден с първия – трябва да върнем европейската атмосфера на „Герена“ и то не само по време на мачовете, а изобщо. Да върнем публиката на стадиона, а тогава ще си проличи колко силна а „синята“ общност. Това ще стане с добър футбол, непримирим и красив. После ще дойдат и резултатите. В това отношение имам безпрекословно доверие на треньора, който заварвам. Пълно доверие и вярвам, че ще стане по-бързо от другото. В момента е трудно заменима фигурата на г-н Сираков.

Не на последно място искам да обявя още един приоритет – няма да има one man show. Трябва да работим като добре смазан механизъм, без отклонения. На последно място като приоритетите – работа с общината и държавата."

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ