Областният управител на София област Юлиян Леков връчи на  проф. Цоло Вутов „Знакът на българите“

Областният управител на София област Юлиян Леков бе сред официалните гости на празника по случай Деня на миньора в Спортен комплекс – Мирково, организиран от Елаците-Мед (20  септември).  На събитието г-н Леков подари на проф. дтн инж. Вутов плакета „Знакът на българите“. Ето какво написа в профила си във Фейсбук:

„Честит празник на хората от Мирково и на работещите в Елаците-Мед!

Днес те отбелязват Деня на миньора с голям концерт за всички местни жители. Елаците Мед е сред икономическите гиганти не само в Софийска област, но и в цялата страна. А само в Мирково заетите в обогатителното предприятие са около 1000 души. Пожелавам успех в бъдещите бизнес начинания на ръководството на Елаците Мед и на основателя на Геотехмин проф. дтн инж. Цоло Вутов, защото проспериращите предприятия в Софийска област носят по-голяма икономическа сигурност за нейните жители!“

Това е поредното отличие за управителя на Геотехмин от институцията. Той е „Заслужил гражданин на Софийска област“ и носител на почетния знак на Управителя на Софийска област.

Над 3000 работещи в Обогатителния комплекс на Елаците-Мед АД, техните семейства, кметовете на населени места в Средногорието, партньори и приятели на компанията отбелязаха празника под мотото „Заедно работим, заедно празнуваме!“ Това бе второто честване на Деня на миньора, след като на 15 септември повече от 3000 души, работещи в Рудодобивния комплекс и гости празнуваха в Етрополе. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес