Обвиниха Пике в упражняване на психически тормоз над Шакира

Нови подробности започват да изплуват за връзката между Шакира и защитника на Барселона Жерар Пике. Популярността на футболиста спада заради скандалите, в които е замесен, особено сега, след като е сочен за виновен за евентуален психологически тормоз срещу колумбийската певица.
Четири месеца след като обявиха раздялата си, стана ясно, че Шакира е била жертва на психологически тормоз от бившия си партньор. 12-годишната им връзка беше белязана от възходи и падения и слухове за изневяра, които в крайна сметка доведоха до раздялата на двойката.

Вече е известно, че известният футболист има връзка с Клара Чиа (с която изглежда се е срещал, преди да прекрати връзката с певицата) и че Шакира преживява болезнени моменти, особено поради процеса на попечителство над децата им.

Един аспект притесни феновете на Шакира. Почитател на известната певица направи компилация от видеа, снимки и интервюта, в които Жерар се държи безразлично, контролиращо и дори грубо. „Не знам дали Шакира е претърпяла емоционално насилие с Жерар Пике, но има неща, които ме карат да мисля така“, написа потребителят на Twitter @la_folkloRik, който публикува информацията в тема, съобщи panoramaweb.com.mx.

Шакира каза на Noticias Caracol, че Пике не й позволява да прави видеоклипове с мъже: „Жерар не ми позволява да правя видеоклипове с мъже, той е много консервативен човек. Ще бъдете впечатлени, защото той е много млад и знаем какви са новите поколения, но истината е, че да, той е много консервативен."
Някои фенове отбелязаха, че на няколко пъти Пике изглеждал разстроен, когато Шакира го прегръщала публично. През януари 2016 г. на наградите Festa de l'esport catala, където футболистът беше награден, той нагруби певицата, заявявайки, че е притеснен от роклята, която тя носеше, защото "показва" твърде много.

На 35-годишния футболист на Барселона не му беше опростен коментарът за интимната му връзка с майката на децата му, която той разкри в шоу и възмути феновете, че говори публично за такива лични неща.

Всички тези коментари предизвикаха тревога и Жерар Пике беше обвинен в психическо малтретиране на Шакира. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена