Орел-оракул вдъхна надежда на Англия

Животните-оракули се превърнаха в запазена марка на всяко голямо първенство след Мондиал 2010. Тогава изгря звездата на октопода Пол, който предвиждаше почти безгрешно мачовете в ЮАР.

Сега орелът Хъни е надеждата на Англия. Африканската птица предсказа с глава, че „трите лъва“ ще победят Словения и ще завършат като първи в група С.

Хъни има специални дарби и ни показа как ще свърши мачът – каза Алекс Леонард, директорът на парка, където живее орелът. - Тя без никакво замисляне полетя към английското знаме. За Словения това са лоши новини. Хъни никога не бърка.“

Леонард постави двете знамена едно до друго и орелът избра английското- Първо го посочи с поглед, а после кацна върху него.

И тъй като орелът не е единствената гаранция за английски успех, Хари Кейн събра всички 25 съотборници на среща на „четири очи“. Целта на голмайстора е да се изяснят вътрешни проблеми и да се повиши самочувствието. Срещу Дания всички видяха как Киърън Трипиър и Кай Уокър размениха гневни думи. Като умиротворител се яви Фил Фоудън.

Кейн е държал надъхваща реч пред отбора. Всички излезли много позитивни след срещата, съобщава вестник „Сън“. При поледа над словенците Англия ще завърши като първи групата си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят