Партия Бригада: да спрем геноцида с ваксините

- Бихте ли се представили?

- Аз съм Петър Евтимов от Партия БРИГАДА. От много години се занимавам с реална медицина и наука. Бях първия в света, който препоръчва Витамин Д срещу грип и Коронавирус и моето откритие беше потвърдено от много учени по цял свят. Когато започна пандемията в България, направих видео за превенцията с витамин Д и това спаси много хора от зараза. Бях поканен в БРИГАДА – единствената партия, която е съставена от хора от народа, а не от политици и която има за цел да спре геноцида над народа чрез реални и действащи медицински практики. Когато БРИГАДА влезе в парламента, ще създадем закон срещу геноцида над народа на България и всички участвали в този заговор ще бъдат дадени на съд. БРИГАДА ще забрани ГМО ваксините, РНК ваксините  и ваксините съдържащи отрови, включително живак и други тежки метали и вещества за стерилизация. Вече разкрих и целия механизъм на действие на коронавируса и как да се намалят смъртните случаи драстично. Това е моя теория и целта ми е да насоча медицинската общественост и властите към разследване на тези факти и изследвания в тази област, които да потвърдят моите заключения. С информацията от мен не подтиквам, съветвам или разколебавам никой за отказ от лечение, ваксиниране или медицински процедури. Не дезинформирам или плаша или настройвам някого. Това не е фалшив сигнал за бедствие, тревога и всяване на паника, опасност или злополука.

- А какво е всъщност действието на Витамин Д?

- Витамин Д участва в над 1000 процеса в организма ни. Той активира фагоцитите, които унищожават микроорганизмите влезли в нас. Без Витамин Д нямаме имунна система. Това никой лекар няма да ви го каже. Витамин Д се пренася от GC протеин, за да активира фагоцитите. Без GC протеин нямаме имунна система. Проблемът е, че зимата имаме недостиг на Витамин Д и GC протеина, който е чувствителен на дадени химически вещества не е в големи количества.Едно от тях е ензима нагалаза, който унищожава имунната ни система. Коронавирус е ГМО биологично оръжие и е бил пускан 1995-6 година от Ухан както и през 2003 и 2013, все различни щамове, докато не постигнат сегашния, който има следните характеристики: Дълъг период преди първите симптоми, за да зарази много хора. Ковид кара поразените клетки да произвеждат нагалаза, която да унищожава GcMAF (глобулинов компонент на активиращият макрофагите фактор) и така да деактивира имунната ни система. Той спира секрецията на естествени антибиотици от клетките в носа и от  белите ни дробове спира сърфактанта. За това губим вкус и обоняние. Липсата на сърфактант предизвиква бактериална пневмония или гъбична пневмоцистоза от  Pneumocystis carinii (Pneumocystis jirovecii). През 2008 г. има изследване доказващо комбинирано действие на Коронавирус и пневмоцистис карини. Пневмоцистис е труден за диагностициране и това го прави идеален.Той убива хората, а специалистите набеждават коронавируса.

- Вашата теза е много различна дори от тази на Националния кризисен щаб?

- Повярвайте ми, това е заговор. Извършваше се умишлено заразяване. В медийното пространство се появиха  клипове как заразяват хорав метрото. Видяхме умишлена ваксинация в Бергамо с два вида ваксини, които съсипват имунната система и предизвикват белодробна недостатъчност. Масова медийна пропаганда, първо за смърт и страх, а след това за ваксинация. Приложени бяха безпрецедентни мерки за лишаване на човечеството от права и свободи като забрана за пътуване, затворени градове и хора под домашен арест, полицейски час, забрана на протести, пълна цензура над лекари и граждани за истината и всякакви репресивни действия. Извършен беше геноцид над народа, чрез забрана за излизане на слънце и чист въздух, налагане на насилствено носене на маски, даже и на деца. Забраниха се социални контакти, планови операции, приемането на пациенти в болнични заведения, като за сметка на това се извършваше пародийно лечение по телефон.

Каква е целта на маските? Те не пазят от вируси. Но те вкарват гъбички и бактери от устата в носа. Планиран Геноцид в действие. Ако искаха да ни предпазват с маски, трябваше да ги разделят на две камери - едната за устата за говорене и една за носа за дишане.

Извършен бе геноцид чрез ГМО продукти, наричани ваксини Те са два вида - векторни и РНК. Векторните са  ГМО вируси с ГМО РНК. Те се произвеждат чрез размножаване в човешки ембриони. Астра Зенека използва Маймунски аденовирус. Другите са само РНК в обвивка, които са подобни са на вируса на Зика по структура. РНК може да произвежда в клетките ни всякакви вещества, включително отрови или хормони, които могат да ни убиват бавно или да ни осакатят. РНК може да промени и нашето ДНК, както прави вируса на СПИН. Официалната версия е, че ГМО РНК ваксините карат клетката да произвежда протеина от шипчетата на вируса и така се предизвиква имунитет. Възникват огромни опасения от това и някой изследвания ги потвърждават. Оказва се, че този вирусен протеин е отровен и се натрупва в определени органи като има огромна опасност да ги увреди. Сред тях са миокарда, тестисите  при мъжете и яйчниците при жените, което може да предизвика епидемия от безплодия след години. При производството на този протеин същия трябва да излезе от клетката, При това излизане клетката е маркирана като вирус и нашата имунна система я напада. Според учени това ще доведе до огромна вълна на автоимунни заболявания и организмите на ваксинираните ще се самоизяждат.

Във ваксините има и полисорбат 80 – отрова предизвикваща редица болести и безплодие. Последното най-голямо опасение е, че при следващи ваксинации може да се използва бойния вирус ФънВак, разработен уж срещу тероризма от Пентагона. Той намалява интелекта на жертвите, прави ги безволеви роби. Опитните маймуни, ваксинирани с него, ставали вяли и апатични като много от тях преставали да се размножават, даже да се хранят и накрая умирали от глад. Всичко това може да стане, чрез вкарване на кода на ФънВак чрез РНК ваксини. След като БРИГАДА  влезе във властта, първото нещо, което ще направим е да спрем масовата ваксинация и ще разследваме действията на всички замесени.

Ние ще заменим ваксината с прости, евтини и безопасни методи за лечение. Достатъчно е лечение с аналгин хинина например или витамин Д за превенция, а също така и метода на доктор Райф. Целта ни е народа на България да стане отново най-здравия и дълголетен в света като това е реално и постижимо.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2022. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве