Rolls-Royce с „черен етикет“

Звездата Виктория Модеста насочва погледите към серията Black Badge

Чували ли сте за Black Badge? Това е сравнително нова линия от специални модели Rolls-Royce за клиенти, които искат да се отличават от останалите собственици на автомобили от знатната марка. „Черният етикет” Black Badge върху кабриото Dawn, лимузината Ghost и купето Wraith означава, че тези коли са по-изтънчени и по-специални от „обикновените” модели Rolls-Royce, като се отличават с по-тъмен цвят, характерни елементи и уникално оборудване. Цената им е значително по-висока, като надценката обикновено е няколко десетки хиляди евро. Също като при уискито, черният етикет и при колите означава нещо много по-специално.

Линията Black Badge изкушава „каймака” на хайлайфа – музикални, филмови звезди и интернет звезди, които искатда бъдат различни от традиционните притежатели на Rolls-Royce – богати благородници и кралски особи. Сред най-новите почитатели на Black Badge е британската попзвезда Виктория Модеста, която пусна специално видео.

Нашумялата изпълнителка е с ампутиран от коляното надолу крак вследствие на заболяване, но това не и пречи да жъне успехи по световните сцени и да привлича вниманието с ексцентрични костюми и протези. Именно с такава оригинална протеза, изработена от карбонови влакна, каквито се използват в автомобилната индустрия, Виктория Модеста се изявява във видеото за Rolls-Royce. Дизайнерите на Black Badge са помогнали в създаването на този изкуствен крак с помощта на 3D принтер. Протезата, наподобяваща дамски ботуш, е боядисана в същия черен цвят като автомобилите от серията Black Badge и носи мотиви, кореспондиращи с монументалната радиаторна решетка на Rolls-Royce.

Коментари

Задължително поле