Роналдо с жестока критика към главния редактор на France football: Той излъга и трупа рейтинг на мой гръб

В разгара на гала вечерта за „Златната топка“ португалската звезда Кристиано Роналдо критикува жестоко в социалните мрежи Паскал Фере, главен редактор на „France Football“, списанието, което присъжда трофея. 

По думите на Фере "Роналдо има само една амбиция и това е да завърши кариерата си с повече Златни топки от Меси". Португалският нападател на Манчестър Юнайтед коментира тези думи на журналиста: "Днешният резултат обяснява защо изявленията на Паскал Фере миналата седмица бяха, че единствената ми амбиция е да завърша кариерата си с повече Златни топки от Лионел Меси. Паскал Фере излъга, той използва името ми, за да рекламира себе си и да популяризира изданието, за което работи. Неприемливо е човекът, отговорен за присъждането на такава престижна награда, да лъже по този начин, в абсолютно неуважение към някой, който винаги е уважавал Франция, футбола и Златната топка. И днес той отново излъга, оправдавайки отсъствието ми от Галата с предполагаема карантина, която не е задължително да съществува." 

„Винаги искам да поздравя тези, които печелят, в рамките на спортното майсторство и честната игра, които са ръководили кариерата ми от самото начало, и винаги го правя, защото никога не съм срещу никого. Винаги печеля за себе си и за клубовете, които представлявам, печеля за себе си и за тези, които ме обичат. Не бия никого.

Най-голямата амбиция в кариерата ми е да спечеля национални и международни титли за клубовете, които представлявам, и за националния отбор на моята страна. Най-голямата амбиция в кариерата ми е да бъда добър пример за всички, които са или искат да бъдат професионалисти футболисти. Най-голямата амбиция в кариерата ми е да оставя името си, изписано със златни букви в историята на световния футбол.

Ще завърша, като кажа, че вниманието ми вече е насочено към следващия мач на Манчестър Юнайтед и към всичко, което, заедно с моите съотборници и нашите фенове, все още можем да постигнем през този сезон. Останалото? Останалото е само останало..." , завърши Кристиано публикацията си в Instagram. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт