Роналдо си продаде самолета

Частният самолет на Кристиано Роналдо беше обявен за продажба от няколко месеца и най-накрая португалският футболист успя да го продаде. Миналия юли Роналдо пусна този луксозен самолет за продажба, който в момента на покупката му струваше 20 милиона евро.

Към момента не са известни както купувачът на частния самолет, така и сумата, която е платил за този изключителен самолет Gulstream G-200 , от който има само 250 бройки на цялата планета.
Самолетът, който е бил собственост на Роналдо, е с капацитет за десет души, има висока кабина и достига максимална скорост от 560 мили в час. Има много детайли, тъй като е много просторен: хладилник, микровълнова печка, електрическа фурна, Wi-Fi, телефон и пълна мултимедийна система. 

Успяхме да се запознаем с гореспоменатия самолет от първа ръка благодарение на безкрайните снимки, които Джорджина сподели, и защото се появи в риалити шоуто в Netflix на инфлуенсърката. Осем години двойката се наслаждава на този частен самолет.
В допълнение към разходите за поддръжка на самолета, Кристиано Роналдо имаше нает екипаж от трима капитани и две стюардеси. Така че когато Роналдо или Джорджина не се нуждаеха от него, те имаха този частен самолет на разположение за футболисти и бизнесмени. Цената на час, плащана от хората, които са го наели, е между 6000 и 10 000 евро.
Причината семейството да иска да се отърве от самолета според близки до спортиста е, че Кристиано има нужда от по-голям. Въпреки че в момента не е намерил модела, който търси.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят