С заредени талони за половин милион събудете късмета си със Спорт Тото

Лятото – това е сезонът на вълнуващи пътешествия, запознаване с нови хора, почивка на морския бряг и много изгреви, които изплуват от безкрайния хоризонт на морето. Към всичко това, може да прибавим и малко лукс, като наемем яхта, да вдигнете адреналина си с уейкбординг или парасейлинг. Любителите на тайнствената красота на морета, могат да се гмурнат във вдъхновяващи сетивата подводни експедиции. А след всичко това, да си подарят разкошен релакс, включващ ароматите на море и добре изстудено шампанско.

Ако сте сред щастливците родени през лятото, интересен вариант да отбележите своя празник е да направите разходка с лодка в компанията на своите приятели. По любознателните могат да се запишат на курс за усвояване на основите на навигацията и ветроходството. Желаещите да се да се отдадат на парти забавления и да намерят нови приятели споделящи страстта им към синьото море в романтичните заведения около плажа, предлагащи изобилие от освежаващи коктейли и поводи за нови запознанства.

Още един начин да се освободите от напрежението на ежедневието е да събудите късмета си, като изберете талоните на играта „Супер късмет през лятото“. В тях са заредени топ печалби по 500 000 и 100 000 лева, както и чудесните за харчене суми от 15 000 лева. Направете лятото си още по-вълнуващо, незабравимо и вълшебно с печалби от Спорт тото. Талони за играта „Супер късмет през лятото“ може да откриете във всички тото пунктове или в обектите обозначени със стикер СПОРТ ТОТО.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото