Сабаленка с прелъстителни целувки с новото гадже, не ѝ липсва "Уимбълдън"

Една от най-добрите тенисистки в света Арина Сабаленка не участва на тазгодишния Уимбълдън, но явно не й е много мъчно за това. Беларускинята, която е втора на планетата, се радва на любов с новото си гадже Йоргос Франгулис, бизнесмен и пилот от Бразилия.

Те бяха заснети публично за първи път през април, когато се появиха заедно в Мадрид преди турнира, който Сабаленка игра в този град. Това беше само месец след ужасната трагедия, когато Константин Колцов, бивш хокеист, с когото Сабаленка имаше връзка, загина, падайки от 23-ия етаж, и се предполага, че се е самоубил.

Мнозина дори осъдиха Сабаленка, че се впусна в нова връзка толкова рано след трагедията с Коцов, за да се разбере по-късно, че са се разделили точно преди той да загуби живота си.

Когато Франгулис и Сабаленка бяха забелязани за първи път публично, имаше само спекулации, но сега те дори вече не крият любовта си, така че бразилецът публикува снимки с половинката си в Instagram.
Тя отговори "Любовта на живота ми" на португалски.

Франгулис също беше женен, преди да влезе във връзка със Сабаленка. Съпругата му Бех Арментано обяви развода им, след като видя за първи път публично записите на мъжа си и тенисистката, и също така заяви, че връзката им е от Калифорния, което най-вероятно означава от Индиън Уелс.

Франгулис е професионален пилот, който се състезава в Porsche Supercup за Oak Racing Team, спонсориран от неговата компания. Автомобилизмът обаче не е основният му начин за осигуряване на доходи, а бизнес.

Той е собственик на Oakberry, бразилски франчайз, който произвежда органични напитки на основата на акай бери, което е особено свързано с Бразилия. Смята се, че стойността на Oakberry е около 67 милиона долара, като прогнозите бяха, че ще достигне 200 милиона след година. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена