Сексуалността според зодията

Овен – Бързакът 

Овенът е бързак, но не в мръсния смисъл. Той е огнен знак, стреля направо или директно действа. Не е от притеснителните и спокойно може да сподели всичките си фантазии за това как точно да се разнообразите в леглото. Проблемът е, че винаги иска да минава директно към заниманието. Ако това описва и вашите желания, разчитайте на Овена да си прекарате добре – при това бързо.

 

Телец – Романтикът 

Докато Овенът е напълно отдаден на импулсите си, Телец предпочита плавните действия. Ако сте с Телец, пригответе се за дълга вечеря и вино. Може да има момент, в който ще се зачудите какво точно иска от вас. Взел ли е веднъж решение, че вие сте жената, с която ще прекара нощта, очаква ви дълга любовна игра. Ако си падате по романтиката, определено Телецът е много подходящ.

 

Близнаци – Бъбривецът  

Близнаците винаги ще държат първо да разкрият своя интелект, а чак след това идва ред на разголването. Ако обичате простичките неща, съблазнителните монолози на Близнака ще ви оставят учудени. Ако обаче телефонният секс и мръсните думички ви наелектризират, той е мъжът за вас.

 

Рак – Любовникът 

Ракът е, може би, най-емоционалният знак в зодиака. Той гледа на секса не просто като физическо изживяване, а като поетичен акт на красота и любов с много нежност. Окажете ли се без дрехи пред Рака, бъдете готова за интензивно преживяване. Не се учудвайте, ако завършите и със сълзи накрая.

 

Лъв – Нарцисът 

Лъвът е знак, белязан със страстта и авантюристичостта, и именно по тези характеристики, той е несравним. Нямате си и на представа по колко нестандартни начини може да ви задоволи Лъвът. Те са доминанти в сексуално отношение и излъчват сластна увереност, без да се извиняват за това. Сексът с Лъва със сигурност ще се запечата в съзнанието ви, но вашето удоволствие винаги ще е на второ място.

 

Дева – Прикритият секс маниак 

Особено много ще ви учуди, че привидно миловидният представител на зодия Дева ще се впусне в сексуални приключения без сигурността на презерватива и току-що сменените чаршафи. В разрез с деликатната личност във всички други сфери от живота, Девата крие в себе си неукротим сексуален глад. Веднъж спечелите ли неговото доверие, внимавайте – няма да ви остави един спокоен миг.

 

Везни – Ценителят 

Когато сме на темата за секс приключения, Везните са истински артисти. Те търсят хармония с партньорката си, обръщат внимание на всяка подробност, а с най-голям афинитет се отнасят към романтичните жестове като предизвикателното бельо, масажите и нежната музика. Често казано, понякога интимните ви отношения може да се превърнат в лош порно филм.

 

Скорпион – Винаги готовият 

Огненият, безнравствен Скорпион е разгоненото животно в зодиака. Трудно е да не усетите сексуалността му, която привлича като магнит. Това обаче е нож с две остриета, защото креативните упражнения с представителя на тази зодия могат да ви причинят ужилване. Ако си търсите сродна душа, ще останете разочаровани – Скорпионът действа на принципа "правиш секс и бягаш".

 

Стрелец – Дон Жуан 

Той е майстор на изкуството на съблазняването. За Стрелеца всичко е лов, а той е ловецът. Обикновено се нахвърля върху обекта на желанията си, само след като напълно е омаломощил своята черта с чар, изправяйки го пред лицето на своята сексуална сръчност.

 

Козирог – Бавен танцьор 

Козирогът съчетава в себе си няколко темперамента. Той не бърза да направи първата крачка, търпелив е до такава степен, че половинката лесно би могла да се изнерви. Той не се отличава с някакви съществени умения и характеристики. Въпреки това е способен да ви задоволи по начин, по който никой друг знак няма да успее. Налага се обаче да имате търпение, за да бъдете възнаградени.

 

Водолей – Колекционерът 

Ако в главата ви се върти идеята за кадифена кутия, пълна със секс играчки, под леглото, заявете го на Водолея. Той е винаги готов да експериментира с каквото и да било, тъй като обича да открива нови удоволствия. Сексът с Водолея е купон.

 

Риби – Доверяващият се 

Подобно на Рака, представителят на Риби залага повече на емоционалната връзка, за сметка на физическата. Страст, любов, внимание, търпение – всичко това е съществено за любовника от зодия Риби. Но ще ви се наложи да вършите всичко сами. Рибите са леко мързеливи в сексуално отношение и предпочитат да изпълнят вашите условия, отколкото сами да поемат инициативата.

Коментари

Задължително поле