Семейството на Джорджина Родригес я атакува: Ние я отгледахме, а тя забрави за нас

Джорджина Родригес, партньорката на Кристиано Роналдо ще направи премиера на документалния си филм „Soy Georgina“ в Netflix. Но изглежда, че не всички дни са осеяни с вино и рози в живота й. Вестник The Sun обяви: „Роднини обвиняват Джорджина Родригес, че ги игнорира, след като е заживяла с Кристиано Роналдо“
Членове на семейството на Джорджина използваха „The Sun“, за да нападнат партньорката на Роналдо.

Бащата на Джорджина Родригес прекара 10 години в затвора за трафик на наркотици, а Хесус Ернандес, чичо й я описва като „зла“ на страниците на британския таблоид. Чичото, който твърди, че е помогнал за отглеждането на Джорджина Родригес, след като баща й е осъден за трафик на наркотици (той беше арестуван за операция на стойност 120 000 евро за контрабанда на кокаин от Испания за Франция), обвинява племенницата си, че е забравила семейството си.

„Тя може да се срамува от нас и да смята, че е по-добра от нас, защото ние не живеем в нейния лукс. Никога не съм я молил за нищо. Тя ни се обади само веднъж или два пъти, откакто разбрах, че излиза с Кристиано Роналдо“, заяви Хесус Ернандес.
"Аз отговарях за издръжката на Джорджина и сестра й, купувах им дрехи, плащах ток и вода. Правех всичко. Джорджина живееше с мен по време на юношеството си до деня, в който зет ми беше изпратен обратно в страната си", обяснява чичото на Джорджина.

Джорджина Родригес не уведомила чичо си за смъртта на баща си. „Кристиано, имаш най-злата жена до себе си“, каза чичо й, обръщайки се към футболиста. 

„Никой не ни каза, че Хорхе е починал, не знам защо Джорджина не ни каза. Опитах се да общувам с нея. Написах във Facebook на Кристиано Роналдо: „Имаш най-злата жена до себе си“ и „Ако искаш да научиш повече, свържи се с мен и ще ти кажа“, заявява чичото на Джорджина Родригес. 
"Опитахме се да й се обадим, но изглежда, че номерът й се е променил. Сега всички ще разберат колко е безсрамна. Защо никога не ни каза, че баща й е починал? Не можеш да криеш такива неща", казва Лидия, съпругата на Хесус.
Патриша, сестрата на Джорджина Родригес, също критикува партньорката на Кристиано Роналдо: „Когато беше рожденият ден на сина ми, попитах дали мога да помоля Кристиано да подпише фланелка за малкия и тя каза „Не“, няма да го притеснявам, той е на почивка“.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена