Снежна буря и изтребители изпратиха ЦСКА

БОДО – Снежна буря и натовски изтребители изпратиха ЦСКА от Полярния кръг. След два дни на сух северен студ „червените“ се събудиха при много силен снеговалеж. Това принуди и забавяне на полета, защото пистите трябваше да се изчистят. А междувременно имаше и учение на изстребители F-16, което се превърна в атракцията на чакането. Летището в Бодо е база на НАТО.


Стойчо Младенов призна, че е запазил част от футболистите за дербито с „Лудогорец“ в понеделник. Поради тази причина още след час игра извади Амос Юга, Жеферсон, Георги Йомов, а малко по-късно Иван Турицов и Джорди Кайседо.
„В началото трудно се адаптирахме към терена – коментира Стойчо. – През второто полувреме играхме много по-добре. Изпуснахме положения. Никога не е приятно, когато се губи.“
В неделя сутрин ЦСКА потегля с автобус за Русе, където ще отседне на лагер преди дуела с „Лудогорец“. „Червените“ се отказаха от варианта да пътуват директно за Варна и там да нощуват за две вечери. Младенов предпочете футболистите да се приберат при семействата си.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт