Снимки на изгорялото тяло на Кобе Брайънт станаха повод за дело, пожарникари ги направили публични

Ванеса Брайънт, съпругата на Коби Брайънт, заведе дело през септември 2020 г. срещу шерифа на окръг Лос Анджелис и неговия отдел за страданието, което е претърпяла, когато е видяла, че полицаи и пожарникари споделят снимките на тялото на легендата на НБА и Лейкърс след трагичния инцидент, който сложи край на живота му. Делото продължава и сега. Според доклад, публикуван от CNN, на втория ден от процеса е разкрито, че снимките, направени на тялото на Коби, са били споделени от пожарникар от окръг Лос Анджелис по време на церемония, състояла се месец по-късно от смъртта на Брайънт.

Луела Уайретер, бивш парамедик и партньор на пожарникарите от окръг Лос Анджелис, е един от свидетелите, които дадоха показания по делото сега и тя сподели за изповед на един от тях, който видял тези изображения на бившия играч на Лос Анджелис Лейкърс.

Според показанията на Уайретер, които бяха публикувани от CNN, шефът на пожарната на Лос Анджелис Тони Имбренда споделил снимките на Брайънт след трагичния инцидент по време на церемонията по връчването на наградите "Златен Майк" на Новинарската асоциация на радиото и телевизията на Южна Калифорния. В този момент идва и признанието на друг от пожарникарите, видял снимките.
„Не мога да повярвам, че току-що погледнах изгорялото тяло на Коби и сега се каня да ям“, каза Луела в съда, цитирайки признанието, направено от друг капитан на пожарната в Лос Анджелис, когато видял снимките на Брайънт след трагичния инцидент от 26 януари 2020 г.

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена