"Спартак" (Вн) предлага нови договори на двама

БУЛФОТО

"Спартак" (Варна) ще изиграе последния си мач в елита като гост на "Пирин" в Благоевград понеделник от 18:30 часа. След него отборът на „соколите“ се разпуска. Засега е ясно, че всички чужденци ще бъдат отпратени, като единственият легионер, който ще носи екипа на варненци във Втора лига ще е Ивей Ромееш. Какво обаче се случва с останалите футболисти.

Vsport.bg научи, че на повечето играчи договорите им са валидни и за втория ешелон, което означава, че те ще останат на Коритото. Това са Пламен Димов, Виктор Митев, Александър Цветков, Даниел Начев и Божидар Васев. Разбира се има вариант, при който двете страни стигнат до споразумение контрактите им да бъдат разтрогнати по взаимно съгласие. Засега обаче те остават във Варна.

Има играчи, на които обаче договорите им приключват – стражът Иван Дичевски и Ивайло Климентов. Очаква се двамата да получат предложение от ръководството на „соколите“, но това ще се случи след края на сезона. Така или иначе от утре двамата са свободни агенти, тъй като контрактите им след мача с Пирин свършват.

Към Дичевски има интерес от отбор в efbet Лига, а с Климентов са се свързали клубове както от елита, така и от Втора лига. Какво ще се случи с двамата, кой ще е новият треньор и каква ще е селекцията предстои да разберем. Във всички случаи едно е ясно, Спартак ще стартира Втора лига с амбиции за първото място.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ