Спират поддръжката на Mortal Kombat 11

Феновете на Mortal Kombat няма да получат нови ъпдейти за 11-а версия на играта. Разработчикът на известната поредица NetherRealm обяви, че спира поддръжката на бойната игра. Причината е, че е време за нов проект. След повече от 2 години усърдна работа по Mortal Kombat 11, компанията се насочва към следващата си цел, която за момента остава в тайна.

Последният ъпдейт дойде през ноември и включваше нови герои като Рамбо, Милеена и Рейн. Това ще бъдат и последните попълнения.

Играта бе продадена в 8 млн. копия в цял свят, а отзвукът бе положителен. Феновете също не могат да се оплачат. По-рано тази година "Mortal Kombat", най-успешният филм по видеоигра, се сдобиеофициално с трета кино адаптация. След първия и успешен опит от 1995 година, последва разочарование с "Mortal Kombat: Annihilation" две години по-късно.  Плановете на Warner Bros включваха премиера на лентата в кината на 5 март 2021 г, но в крайна сметка тя дойде в средата нааприл. Новият Mortal Kombat е режисьорски дебют за Саймън Маккуоид, а в него ще участват Луди Лин, Чин Хан, Джесика МакНами, Хироюки Санада, Джо Таслим, Мехкад Брукс, Джош Лоусън, Сиси Стрингер Елиса Кадуел и Таданобу Асано.

Това не е всичко, сега почитателите на поредицата тръпнат в очакване и на анимация, посветена на Суб-Зиро и компания. Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms ще бъде продължение на Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge. Трейлърът вече е наличен. За филма очаквано отговаря Warner Bros. Проектът ще бъде контролиран от Ед Бун, създателят на поредицата от игри Mortal Kombat. Премиерата е насрочена за 31 август. Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms ще дебютира на Blu-ray и UHD медии.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове