Станимир Стоилов: Образцова победа

Старши-треньорът на Левски Станимир Стоилов е доволен от играта на "сините" срещу Ботев (Пловдив). На стадион "Георги Аспарухов" в столицата, 26-кратните шампиони надиграха "канарчетата" с 2:0 и заеха шестото място в класирането.

"Доволен съм и от победата, и от играта. Може би най-доброто ни първо полувреме през този сезон. Имахме леки проблеми в началото на втората част, но след това заиграхме в добър стил. Мисля, че победата е заслужена за нашия отбор. Можем да я оприличим като образцова. Отнемахме топката и играехме бързо. За да може да се каже, че е еталон, трябваше да вкараме още 1-2 гола, за да затвърдим добрата игра. Ботев е сериозен отбор. Искахме да сме близо до тях, да им отнемаме топката, да блокираме тяхната комбинативност и се справихме, за което поздравявам момчетата", коментира наставникът на Левски.

"Днес подобрихме това, което ни липсваше в предишните мачове. Атакуващите футболисти се представиха добре в защита и участваха дейно в играта в защита и затова съм доволен от тях. Нормално е да търсим победа срещу по-сериозните противници, особено на "Герена". Ние сме Левски и тук не трябва да се страхуваме от никой. Сега трябва да подобряваме игровия си стил и облик", завърши Станимир Стоилов.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт