Световното първенство се задава! Какво да очакваме от efbet online?

Световното първенство вече чука на вратата, а почитателите на играта са любопитни да разберат какво ще представлява шампионатът на планетата, когато се провежда в края на есента и едва ли не началото на зимата. Мондиалът винаги носи и множество възможности за залози, а в това отношение efbet online се е погрижил потребителите в никакъв случай да не скучаят. Вариантите са много и ще стават все по-разнообразни и интересни с наближаването на форума, а след неговото стартиране - още повече.

Всъщност, букмейкърът приема предвиждания за световен шампион от доста време насам. Какви са очакванията няколко месеци преди да бъде даден първият съдийски сигнал в Катар? Откриваме такива пазари, когато отворим раздела с дългосрочни залози в efbet online. Фаворит за световната титла очаквано е Бразилия, като за 5-кратния шампион на планетата коефициентът е около 5.00. Сериозни са шансовете за триумф и на Франция, която ще защитава купата от 2018 - за “петлите” ставката е 7.00. Сред фаворитите можем да поставим още Аржентина (7.50), Англия (8.00) и Испания (9.00). Шансовете на Германия този път не са толкова високо оценени, което е донякъде изненадващо. Но при коефициент над 10 за световна титла на Бундестима това отваря отлична възможност за играчите, особено за тези, които са убедени в успеха на тима, воден от Ханзи Флик. А иначе любителите на изненадите могат да заложат и на Саудитска Арабия или Коста Рика, за които коефициентът достига до 700. Но изгледите за успех там са миниатюрни.

Кой ще излезе от групите на Мондиал’22?

Да се познае световният шампион все пак не е никак лесна задача. Виждаме, че дори за претендент №1 коефициентът е солиден. Но да се прогнозира кой ще преодолее първата фаза на турнира и кой ще отпадне още преди елиминациите като че ли изглежда по-постижимо. В менюто на efbet online откриваме и тези варианти. И като че ли е най-лесно да се предвиди кои отбори няма да излязат от групите. В това отношение коефициентите за отбори като Коста Рика, Камерун, домакините от Катар и още няколко отбори са твърде ниски. Шансовете им да играят повече от три мача са минимални. Но и за отбори като Уелс, Полша и Мексико предизвикателството е сериозно, а в платформата на букмейкъра шансовете да не стигнат до елиминациите са оценени със ставка под 2.00 - т.е. по-вероятно е да приключат след групите, отколкото да достигнат до осминафиналите.

Вече доста повече майсторство се изисква да се познае на кой точно етап ще отпадне някой от водещите отбори след първия етап и преди финала. В efbet online за всеки участник са дадени пазари за достигане до 1/8-финал, четвъртфинал и полуфинал. Може да се даде и прогноза дали даден тим няма да достигне до финала и да го загуби. Тези варианти са подходящи за споменатите вече отбори като Бразилия, Аржентина, Франция, Испания, Англия, Германия, а към тях можем да добавим още националните формации на Нидерландия, Португалия, Белгия. Разбира се, вече се приемат залози и за самите мачове. Но там ситуацията е много динамична и да се дават прогнози вече би било по-адекватно преди срещите или поне в навечерието на световното първенство.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове