Тайгър Уудс призна, че ще играе само в няколко турнира на сезон

Голф легендата Тайгър Уудс призна, че може да играе само в няколко турнира годишно. Американецът претърпя тежки фрактури на крака след катастрофа през февруари, но споделя, че възстановяването му върви добре.
"Пътят беше много дълъг и тежък, но направих някои много положителни крачки напред, Имаше тежки дни, тежки седмици, но като цяло всичко се развива добре. Нещата не се случват със скоростта, с която ми се иска. Иска ми се да мога да правя всичко, което правех преди, но все още не мога", сподели 45-годишният Уудс пред "Голф Дайджест".

"Нямам нужда да играя голф, за да се съревновавам с най-добрите в света, за да имам страхотен живот. След операциите на гърба, исках да се докажа на себе си, да изкача Еверест още веднъж. Трябваше да го направя, и успях. Този път не мисля, че тялото ще ми позволи отново да изкача Еверест, но аз приемам това. Бих могъл да играя голф. Ако кракът ми се възстанови достатъчно добре, бих могъл да участвам на няколко турнира. Но да се изкача отново на върха, не е реалистично. Бих могъл да участвам в няколко турнира на година, но не повече. Разбирам това и го приемам", допълни носителят на 15 мейджър титли.

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена