Тайните за красота на Хейли Бийбър

Едно от тях е крем, направен от собствената й кръв

Съпругата на Джъстин Бийбър разкри своите 3 златни правила, с които поддържа косата, кожата и тялото си в перфектна форма.

Хейли Боулдуин (вече Бийбър) сподели пред Marie Claire, че не е особена почитателка на тежкия грим и особено на фон дьо тена. Още от малка се възхищава на естествената красота на своите майка и баба, поради което предпочита да остави кожата си да диша, вместо да запушва порите й с тежки продукти.

Все пак, в дните когато иска да сложи грим или има важна фотосесия, Хейли използва фон дьо тен стик, който обаче нанася само в зоните, където има нужда. Към него добавя малко гел за вежди, спирала, руж и хайлайтър и така завършва визията си.

Освен това, Хейли има много чувствителна кожа и се опитва да избира възможно най-чистите продукти, без аромати и силни абразивни консистенции, които само биха влошили състоянието на кожата й, а в някои случаи дори да предизвикат и алергии или обриви. Русокосата красавица залага на продукти, съдържащи повече хидратиращи агенти, както и хиалуронова киселина.

Хейли не крие, че за кожата си разчита и на една от най-актуалните, но изключително странни тенденции: крем за лице, обогатен със собствената й кръв. Според моделът, този продукт й помага най-много да запази кожата си красива и безупречна.

Колкото до косата, Хейли признава, че от 3 години насам се опитва да я пусне дълга, но е много нетърпелива. Сега обаче е решена да го направи и като цяло се старае да не я унищожава с изрусяване и други по-силни продукти. Наскоро Хейли е добавила по-тъмни тонове в корените, за да може косата й да си почине, докато я чака да порасне.

Друга част от грижата й за коса включва използването на неотмиващ се балсам и споделянето на общ шампоан с Джъстин, който Хейли обяснява, че е универсален и съответно подходящ и за двамата.

Истинската й тайна за красота обаче, е спортът. Още от дете тя е много активна, тренирайки балет, макар че през последните години експериментира с други спортове - бокс и hot пилатес. Хейли признава, че много трудно се изпотява, но когато го направи, усеща, че кожата й изхвърля всички мъртви клетки и се преражда.

Коментари

Задължително поле