Тайните за красота на Виктория Бекъм

Освен модна икона с безупречен стил, Виктория Бекъм е и еталон за красота. През годините, в различни интервюта, тя е споделяла своите тайни за красота, които най-добрите събрахме на едно място.

Неслучайно казват, че сънят разкрасява, но в случая на Виктория, освен на пълноценно наспиване, тя разчита и на копринената калъфка за възглавница. Две са преимуществата на тази материя - тя не попива продуктите и така нанесеният крем за лице или спрей за коса, си остава на мястото и също така, коприната не оказва триене, което значително намалява бръчките по лицето.

Повечето от козметиката на Виктория, учудващо е на много достъпна цена. Кърпичките й за сваляне на грим струват около 15 лева, а спрейът за коса - едва 11 лева. На някои продукти обаче, тя намира интересно приложение и така освен икономични, те стават и много практични. Пример за такъв продукт е хидратиращ крем с невен и лайка, който Виктория нарича своята "малка тайна за красота" и пояснява:

"Харесва ми, че не е толкова скъп (около 11 паунда) и може да го намеря навсякъде. Текстурата му е много плътна и маслена. Когато имам тен, обичам да го смесвам с кокосово олио и да го разнасям по цялото си тяло. Предполагам, че на някои хора няма да им допадне формулата, но на мен ми помага да задържа тена си. И докато изляза навън, вече е попил в кожата ми. Иска ми се да се предлагаше и в по-големи разфасовки", признава Вики Бекъм.

Освен на козметичната индустрия, съпругата на Дейвид Бекъм разчита и на някои природни богатства за здрава и красива кожа и по-конкретно на меда от манука. Той се добива само в Нова Зенландия и Австралия, а най-главното му преимущество е, че съдържа повече ензими в сравнение с други видове мед, поради което и антибактериалните и противовъзпалителните му свойства са по-силни. Виктория си прави домашна маска, използвайки точно този вид мед, като го смесва с овесени ядки и белтък, и сместта оставя върху лицето си само за няколко минути, а резултатът според нея е просто впечатляващ.

Като всяка известна личност обаче, и Виктория Бекъм има своите странности, една от които е кремът за лице, направен със собствената й кръв. Цялата услуга и продуктът струват над 1200 долара и напоследък са най-актуалната бюти тенденция в Холивуд, започваща да навлиза и в Европа.

Коментари

Задължително поле