В Ботев Пловдив организират контрола за новия наставник

Желко Копич вече проведе първата си тренировка начело на Ботев (Пловдив) на помощните терени на "Футболен комплекс Ботев 1912".

В минутите преди тренировката новият наставник на "жълто-черните" даде и първата си пресконференция.

"Ще дам всичко от себе си, за да постигнем успехи с Ботев. Разбирам, че моментната ситуация не е перфектна, но вярвам, че с общи усилия ще върнем отбора към по-добри дни. Нямаме конкретно поставени цели за 5,10 или 15 точки. Дойдох да работя здраво от първия ден. Трябва да дадем всичко от себе си, за да имаме по-добро представяне на терена. Тази седмица ще имаме три тренировки, в събота ще играем контрола“, заяви той.

Мениджърът увери, че е наясно със състоянието в клуба. "Запознат съм с всички мачове на Ботев през този сезон. Все още не съм изгледал мачовете от миналия сезон, но предстои и това да се случи. Постигнахме споразумение да започна с настоящия щаб. Ще има време, за да се оцени работата на всеки един човек от щаба и след това ще видим как ще процедираме", допълни той.

Копич заяви, че ще стимулира развитието на млади играчи.

"Разбира се, че ще обърна внимание на юношите на клуба. Работил съм в Динамо Загреб и знам, че е много важно да се дава път на младите футболисти", добави той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ