Валери Божинов: Щом Стойчо успя в ЦСКА, защо Мъри да не успее в "Левски"

Нападателят Валери Божинов коментира с какви чувства се разделя с "Левски". Днес 35-годишният нападател получи плакет и признания от НКП на "сините". Божинов обяви пред БНТ, че пази добри чувства и вярва, че със Станимир Стоилов начело отборът ще просперира.

"Левскарите за пореден път доказаха, че са номер 1 с нещата, които правят за клуба. Едва ли Левски щеше да съществува без тях. Сигурен съм, че ще продължат да помагат, клубът да се върне там където му е мястото. Трябват резултати, но съм сигурен, че ще стане.

Г-н Стоилов се завърна и е отличен тандем с Наско Сираков. Синята приказка ще продължи. Трябва време. Пожелавам успех на отбора днес. Щом Стойчо успя с ЦСКА, защо Мъри да не успее с Левски? Трябва организация, време, качествени попълнения. Ще ходя на "Герена", когато Левски играе, винаги ще съм там".

"Благодаря на г-н Стефанов, че тренирам със Славия. Това е най-старият клуб в историята. Сега дали ще подпиша, е въпрос на желание от двете страни. Аз съм благодарен, тренирам. Има супер колектив", заяви Божинов. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт